Tools

Агрокредит

Кредит за закупуване на нова селскостопанска техника с лимит за финансиране на 100% от ДДС.

За кого е подходящ

  • Юридически лица

 

Детайли

"Кей Би Си Лизинг България" ЕООД предлага Агрокредит на земеделските производители, които кандидатстват или имат одобрен проект от Държавен фонд „Земеделие"по мярка 4.1. Кредитът е предназначен за юридически лица, еднолични търговци, кооперации, регистрирани като земеделски производители през програмния период 2015 - 2020 г. : растениевъди, обработващи земеделска земя, собствена или под аренда.

Чрез този кредитен продукт KBC Лизинг осигурява инвестиционно финансиране за покупка на земеделска техника преди получаване на одобрение за субсидия от ДФ „Земеделие". Със средствата от кредита земеделските производители ще имат възможност да ползват авансово средствата от субсидиите, за които кандидатстват.

Кредитополучателите имат възможност да изтеглят Агрокредита както в лева, така и в евро, като финансирането покрива до 85% от стойността на актива. Срокът на кредита е между 12 и 60 месеца и не се дължи такса за предсрочно погасяване със средства от субсидията.

Кредитът може да се изплаща на равни месечни вноски или по погасителен план, съобразен със сезонния характер на селскостопанските дейности, като има възможност да се изберaт броя на годишните вноски, месеците на плащане и срока на кредита.

 

Обект на лизинг

Селскостопанска техника

Финансов лизинг на нова или употребявана селскостопанска техника. Предлага се с отворен и затворен край за юридически лица.

Научете повече

 

Полезна информация

Често задавани въпроси за лизингополучатели

Отговори на най-често задаваните въпроси за лизингополучатели.

Научете повече

 

Контакти и съдействие

KBC Лизинг

Телефон: 02/4 91 91 91
Факс: 02/9 74 20 57

office@kbcleasing.bg

Офиси на дружеството

Посетете най-близкия офис на KBC Лизинг.

Запитване по договор

Изпратете онлайн запитване, искане или уведомление по сключен договор за лизинг.

Добре дошли на нашия сайт.

Моля, изберете вашия профил:

Добре дошли на нашия сайт.